Valg af selskab på sjælland

Artikel indeholder reklamelinks, som finanser denne side – Læs mere

Er din eller jeres økonomi presset grundet de høje elpriser? Så er du ikke den eneste. Flere end nogensinde før kæmper med at betale deres regninger og her er elregningen ingen undtagelse.

Men det er muligt at gøre noget ved. Du har nemlig mulighed for at tage stilling til dit valg af elselskab og skifte, så du kan få markedets billigste el.

Skift elselskab – Der er ikke forskel på el

Der er ikke forskel på strøm. Ligegyldigt hvor du får din strøm fra, er det den samme strøm du får leveret til din husstand. Det er altså ligegyldigt hvilken af de mange elselskaber på Sjælland du får din strøm fra – det er det samme strøm der kommer ud af stikkontakten.

Derfor er det kun en fordel for dig at skifte elselskab, hvis du kan få din strøm billigere et andet sted. Dog forsøger mange elselskaber at tilbyde noget andet end kerneproduktet for at få dig til at skifte elselskab.

Hent 3 GRATIS tilbud på elaftale HER

Disse tilbud kan være værd at tage med, hvis du gerne vil have nyt elselskab. Det betyder imidlertid, at det ikke kun er det billigste tilbud, når du undersøger markedet for elselskaber på Sjælland, der kan levere strøm til din bolig.

Nyt elselskab?

Vil du gerne have et nyt elselskab til at levere strømmen til din husstand? Det er ofte muligt at skifte elselskab hurtigt, men der er et på ting du skal have øje på. 

[ARPrice id=106]

Bindingsperiode og opsigelsesvarsel

Du skal først og fremmest tjekke den bindingsperiode du har til dit elselskab, da det kan have betydning for, hvorvidt du overhovedet kan skifte elselskab. Som privat kunde kan du maksimalt være bundet i 6 måneder, og derfor har du masser af muligheder for at finde et nyt elselskab til at levere din strøm efter denne periode.

Der er oftest også altid et opsigelsesvarsel på el-aftaler. Derfor skal du altid tjekke dit opsigelsesvarsel, da det selvfølgelig har betydning for, hvornår du kan overgå til et nyt elselskab.

Tjek prisen hos dit nye elselskab

Det er vigtigt at vælge elselskab ud fra elprisen, men det er også vigtigt at være opmærksom på gebyrer og abonnementsbetaling, som kan have en stor betydning for, hvad du i sidste ende kommer til at betale for din el.

Skift elselskab hurtigt

Hvis du vil skifte elselskab hurtigt, er det vigtigt at fortsætte med at være opsøgende i forhold til at finde ud hvornår på dagen el er billigst , hvis du er interesseret i at spare penge på elregningen. Du skal derfor løbende orientere dig på elmarkedet og hvordan det udvikler sig.

Nyt valg af elselskab kan blive bedre

Det kan være en god idé at holde løbende øje med elpriserne, så du sikrer dig, at din elpris er god og attraktiv sammenlignet med de andre elselskaber på Sjælland. Hold derfor øje de billige elselskaber, og derfor er der også en god grund til at sammenligne elpriser på tværs alle strøm udbydere.

Hent 3 GRATIS tilbud på elaftale HER

Husk der er ingen elselskaber der konstant kan levere den billigste strøm. Derfor er det altid vigtigt at have et vågent øje på de forskellige elselskaber på Sjælland.

At skifte elselskab i lejebolig

Bor du til leje? Så tænker du sikkert, om du overhovedet har mulighed for at skifte elselskab i lejebolig. Og det kan du faktisk godt, hvis du har en elmåler. Det skyldes, at alle husstande, der har en elmåler, har mulighed for at skifte elselskab hurtigt og nemt.

Hvis du bor til leje, kan du også kigge efter udbydere med grøn strøm. som kommer fra vedvarende energikilder.

Dertil kommer, at det altid er gratis at skifte. Du er derfor stillet lige så godt som personer med ejerbolig, hvis du ønsker at skifte elselskab i din lejebolig i disse økonomisk hårde tider.

Tænk dig om en ekstra gang inden skift af elselskab

Når du skal vælge et nyt elselskab på Sjælland, er der altså en række faktorer, du skal være opmærksom på inden du tager det endelige valg. Det kan derfor kun understreges, at det er vigtigt at være opmærksom på, hvad det enkelte elselskab tilbyder, hvis du skifter til dem.

Derfor er det altid vigtigt at læse det med småt, så du kender betingelserne for dit skift af elselskab. 

Indhold til denne artikel og kildeangivelser opdateres her: